Actualizando para continuar con su reserva
None
Font Andorra Hostel
1. Seleccionar Fechas
2. Seleccionar Ocupación
2 Adultos
Reservar

BASES DEL CONCURS D'INSTAGRAM OBERTURA HOSTEL

PREMI: ALLOTJAMENT 1 NIT HOSTEL (ALLOTJAMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL x 2 pax)

Font Hostel Andorra, mitjançant la xarxa social Instagram, posa en marxa el concurs "NIT al Font Hostel Andorra". Aquest concurs consisteix a comentar una publicación justificant ser la persona que més mereix el premi.

1.- Objecte:

El concurs consisteix a comentar la publicació explicant de manera original perquè mereix el premi i etiquetant la persona amb qui el compartiria. A més ha de ser seguidor de la xarxa social i clicar like a la publicació. De tots els comentaris, un jurat triarà el millor i en serà el guanyador.

Els comentaris hauran de destacar per la creativitat de l'escrit.

2.- Durada del concurs:

El concurs s'iniciarà el dia 15 de juliol i finalitzarà el dia 22 a les 23.59 h. No s'admetran a concurs comentaris publicats més enllà de l'hora de finalització del concurs.

3.- Forma de participació:

Per participar en el concurs, s'haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d'aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/). Els participants hauran de:

Realitzar un comentari al post
Fer like a la publicació
Comentar amb el nom de la persona que compartirien el premi
Limitació:
Es pot participar sense límit de comentaris.

4.- Característiques dels comentaris

El comitè organitzador tindrà la facultat de rebutjar els comentaris i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge de l'establiment, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

5.- Premis:

NIT al hostel en habitació privada doble. El premi haurà de ser gaudit abans del 31 de setembre del 2021 i estarà subjecte a la disponibilitat de l’establiment.

6.- Condicions de participació:

Persones físiques: podran participar en el concurs totes aquelles persones físiques de 18 anys o més. Les persones que estiguin implicades en la definició i/o preparació d'aquest concurs, podran participar sense optar a premi.

Contingut del comentari presentat: els participants assumeixen la responsabilitat envers el contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers.

Límit de participacions: Sense límit

Acceptació de les bases: La participació en el concurs suposa l'acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives del jurat.

7.- Comitè organitzador i jurat:

El comitè organitzador està format per membres de l'equip de màrqueting del hostel. El comitè organitzador tindrà la facultat de rebutjar i excloure del concurs els missatges que incompleixin els requisits i les condicions establerts en aquestes bases.

8.- Selecció de propostes guanyadores

El comitè organitzador seleccionarà entre tots els comentaris que compleixin els requisits de participació descrits en aquestes bases i es presentin entre el dia d'inici i el dia de finalització del concurs, el comentari guanyador.

El comitè organitzador seleccionarà un comentari seguint els criteris de qualitat, exclusivitat, originalitat, singularitat, creativitat i innovació.

A partir del dia 23 de juliol, l'organització es posarà en contacte amb el guanyador mitjançant el seu perfil a Instagram, i deixant un comentari al missatge públic.

9.- Protecció de dades

Font Hotel respectarà en tot moment la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.
Gracias por suscribirte a nuestra newsletter